MEDIA-AANDACHT VOOR JE ONDERZOEK

Je wil van de daken schreeuwen dat jouw topic van wereldbelang is. Maar je vindt het moeilijk om aandacht te krijgen in de media. Hoe zet je jouw topic in de schijnwerpers? Hoe maak je jouw onderzoek zichtbaar en toegankelijk? 

Ik help je met de public relations van jouw onderzoek en van jezelf als onderzoeker. We brengen de doelgroepen in kaart en zoeken naar de meest geschikte mediakanalen: gaande van een populaire podcast naar het VRT-nieuws. 

COMMUNICATIESTRATEGIE VOOR JE ONDERZOEK

 

Geen ruimte naast het academisch publiceren, maar je wilt wel impact met jouw onderzoek. Hoe begin je eraan? Communiceren naar wie precies? En hoe, wanneer en waarover?

Help! De mogelijkheden, doelgroepen en boodschappen zijn eindeloos. Als je een visie en plan ontwikkelt en volgt, kom je er wel. Stap voor stap help ik je in dit proces. Van het stellen van de juiste vragen tot het kiezen van hét juiste beeld. Samen onderzoeken we de noden en bouwen we aan een strategie waarmee je zelf aan de slag kunt en impact genereert.

MIJN AANPAK

FLEXIBEL EN OP MAAT

Flexibiliteit troef! Laten we flexibel samenwerken en bekijken hoe we het traject aanpakken: een-op-een, met de onderzoeksgroep, via een workshop of gastles. Benieuwd hoe jij wil samenwerken!

 

STAP VOOR STAP

Ik neem liever een stap terug dan een stap over te slaan. Het is pas door de juiste vragen te stellen en iets grondig te onderzoeken, dat je iets duurzaam kunt opbouwen.

 

CREATIEF EN OUT-OF-THE-BOX

Gedurfd, origineel, innovatief. Love it! Voor de uitwerking van projecten werk ik vaak samen met videografen, fotografen of animatoren. Doorheen de jaren bouwde ik een netwerk op dat bruist van de creativiteit!