EEN PLAN BOUWEN

 

Ik ontwikkel een communicatiestrategie voor jouw onderzoek

Je wil van de daken schreeuwen dat jouw topic ontzettend belangrijk is. Maar geen idee hoe eraan te beginnen? En communiceren naar wie precies? En hoe en waarover?

Help! De mogelijkheden, doelgroepen en boodschappen zijn eindeloos. Als je een visie en plan ontwikkelt en volgt, kom je er wel. Stap voor stap help ik je in dit proces. Van het stellen van de juiste vragen tot het kiezen van hét juiste beeld. Samen onderzoeken we de noden en bouwen we aan een strategie waarmee je zelf aan de slag kunt en impact genereert.

HET PLAN UITVOEREN

Ik voer de communicatie van jouw onderzoek uit

 

Ben je van het principe: schoenmaker blijf bij je leest? Of geen ruimte naast het academisch publiceren en lesgeven? Dan ben ik heel enthousiast om de communicatie van jouw onderzoek van A tot Z te verzorgen. Hoe klein of groot het project ook is.

 

In enkele voorbereidende sessies onderzoeken we samen de noden en bouwen we aan een strategie. Daarna sta ik in voor de verdere uitwerking en uitvoering.

MIJN AANPAK

FLEXIBEL EN OP MAAT

Flexibiliteit troef! Laten we flexibel samenwerken en bekijken hoe we het traject aanpakken. Gaandeweg kunnen we nog aanpassen zodat we het beoogde doel zeker bereiken. Benieuwd hoe jij graag wil samenwerken!

 

STAP VOOR STAP

Ik neem liever een stap terug dan een stap over te slaan. Het is pas door de juiste vragen te stellen en iets grondig te onderzoeken, dat je iets duurzaam kunt opbouwen.

 

OP ZOEK NAAR CREATIEVE VERBINDING

Voor de uitwerking van projecten werk ik met creatievelingen zoals videografen, fotografen of animatoren. Doorheen de jaren heb ik een netwerk opgebouwd dat bruist van de creativiteit!

© 2021 Julie De Smedt wetenschapscommunicator 

  • Gray LinkedIn Icon
  • Gray Instagram Icon