VERBETER DE WERELD MET JE ONDERZOEK

 

Het traject VERBETER DE WERELD MET JE ONDERZOEK bereidt je voor om de wereld te verbeteren via communicatie, zichtbaarheid en mindset.

 

Aan de hand van zes online video’s + zes workshops stellen we samen een communicatiestrategie op voor je onderzoeksproject. Stap voor stap en op maat.

Change the world.png

 

WAAROM DIT TRAJECT?

  • Je schreeuwt van de daken dat jouw topic van wereldbelang is. Maar: niemand lijkt te luisteren. To the rescue!

  • Met je onderzoek wil je echt een verschil maken in de maatschappij. En niet enkel met academische papers.

  • Je wil communiceren op een manier die bij je past.

  • Je wil je tijd en energie nuttig, gericht en doordacht besteden. Geen tijd te verliezen aan communicatieacties die toch niets opleveren. Klaar voor een strategie!

DIT TRAJECT: IETS VOOR JOU?

  • Ben je met onderzoek bezig? Volle bak of on the side? Allemaal goed. Je kan dit traject volgen als onderzoeksteam of als individueel onderzoeker.

  • Heb je al ervaring met communicatie of net niet? Maakt niet uit. Tijdens de workshops werken we op maat. Daardoor zet je sowieso grote stappen vooruit, van waar je ook start.

Tabel met planning.png

HOE ZIET HET TRAJECT ERUIT?

Samen staan we stil bij cruciale vragen en zoeken we een antwoord op de vraag:

wie communiceert waarom, waarover, met wie en hoe?

 

We stellen een communicatiestrategie op, sterk op maat van jezelf, je doelgroepen en je topic. We werken eraan via zes video's en zes workshops. Het traject duurt 12 weken. Al kan dat ook iets sneller of iets trager, dat spreken we gewoon samen af.